Xerrades: Formació

  • Xerrada de formació
  • Cartell xerrada de formació
  • Xerrada de formació
  • Xerrada de formació
  • Curs d'entrenadors

Si bé aquestes xerrades també mantenen l’esperit de les xerrades de motivació, l’objectiu principal és posar-me a disposició dels futurs professionals (mestres, educadors, periodistes, entrenadors, esportistes, etc.) per tal de contribuir a la seva formació com a experts i com a persones mitjançant una activitat teòrico-pràctica.

El format de les xerrades és el següent: primer realitzo una introducció personal centrada en la meva vessant esportiva, la meva vida quotidiana o la meva experiència a l’escola, segons l’àmbit que es tracti. Després passem a una fase de diàleg i debat, si escau, amb un torn obert de preguntes i respostes.


Temàtica

Alguns dels temes que es tracten, a més dels esmentats a l’apartat de Visió General, són, de nou segons l’àmbit: la mentalitat a la competició, tècniques per afrontar entrebancs, treball en equip, relació entre els companys dins d’un grup, l’entrenador o el mestre com a eina per descobrir el potencial dels jugadors o alumnes, com tractar, o més ben dit, com no tractar les persones amb discapacitat, com abordar la temàtica de la discapacitat (als mitjans o a l’escola), barreres arquitectòniques i barreres humanes, etc.

Si l’edat dels assistents a la xerrada és d’entre 12 i 19 anys, també es tracten molts dels punts que podeu trobar a l’apartat Xerrades: Educació.


Col·laboracions

Alguns dels clubs, entitats o programes amb els que he col·laborat són els següents (sense cap ordre en concret):

Institut Guttman, Universitat Internacional de Catalunya, Universitat de Vic, Universitat Pompeu Fabra, Universitat Blanquerna – Ramon Llull, Máster de Alto Rendimiento en Fútbol de SportNetworking, Unió Esportiva Sant Cugat, Club Bàsquet Consell, etc.

Si us agradaria comptar amb mi per alguna xerrada o activitat o si voleu més informació al respecte, podeu contactar amb mi sense cap compromís.

Curs d'entrenadors

You may also like...