Xerrades: Empreses

  • Tennis taula a l'empresa
  • Xerrada a empresa
  • Xerrada a empresa
  • Xerrada a empresa
  • Xerrada a empresa
  • Xerrada a empresa
  • Xerrada a empresa
  • Cartell de xerrada

Les xerrades a empreses són de motivació i poden anar dirigides tant a treballadors, com a departaments concrets (i.e. recursos humans) o a directius. Bones ocasions per dur a terme aquestes xerrades són l’inici de projectes importants, fases d’impàs entre projectes, la inauguració de maquinària, plantes o instal·lacions, l’inici d’una nova etapa, en moments de crisi, etc. L’objectiu és omplir d’energia i de confiança als assistents de cara a afrontar els seus reptes dins i fora de l’empresa.

Les xerrades s’adapten a les necessitats de cada una de les empreses i acostumen a tractar temes, a part dels mencionats a l’apartat de Visió general, com ara el treball en equip, les relacions interpersonals, l’esforç i la persecució de metes comunes.

La duració i el format de les xerrades és flexible i es pot pactar. Normalment oscil·la entre els 20 minuts i la hora i mitja.

Podeu veure un vídeo amb l’essència de les meves xerrades de motivació al següent enllaç: Tú decides tu camino (TEDxGràcia).


Fundació Adecco

Des de finals de 2014 que també faig xerrades en col·laboració amb la Fundació Adecco. Aquestes van dirigides a sensibilitzar a les empreses sobre les persones amb discapacitat i sobre altres col·lectius en risc d’exclusió social. Aquesta és la meva fitxa de col·laborador dins de la Fundació.

També duc a terme xerrades a escoles i instituts on hi van els fills dels treballadors. Per a més informació, visiteu l’apartat de Xerrades: Educació.


Col·laboracions

Algunes de les empreses i entitats per les que he treballat són (en cap ordre en particular):

Airbus, Fujitsu, Schindler, Toyota, Endesa, Catimini, La Caixa, Altrad Rodisola, Relieves Egara, SAT Nicolases, Fundació Agbar, FinConsum, Adecco, Fundación Adecco, Ayuntamiento de Maspalomas, Ayuntamiento de Guía de Isora, Ajuntament de Sant Cugat, etc.

Si us agradaria comptar amb mi per alguna xerrada o projecte o si voleu més informació al respecte, podeu contactar amb mi sense cap compromís.

Xerrada a empresa

You may also like...