Xerrades: Visió general

 • Joan @ MiradasDoc
 • Cua d'estudiants
 • Foto de grup a l'escola
 • Joan @ TEDxGràcia
 • Joan @ MiradasDoc

Des de principis de 2013 que vaig començar a fer xerrades. Totes es basen en la meva experiència personal, en anècdotes del meu dia a dia, en la meva trajectòria al món de l’esport, en l’entorn laboral i en el meu pas per les diferents etapes educatives. Les faig en català, castellà i anglès.

Fins ara les xerrades m’han dut a parlar davant de més de 10.000 persones en localitzacions molt diferents: multinacionals, empreses familiars, xerrades TED, clubs esportius, presons, centres de menors, escoles i instituts públics i privats, fundacions que treballen amb discapacitats, immigrants, prostitutes, transexuals i altres col·lectius desafavorits, cursos de coaching, etc. tant en grans ciutats de Catalunya i d’Espanya, així com dels Estats Units i fins i tot una a Rússia, com en pobles rurals i de muntanya.


Les meves xerrades tenen tres vessants principals:

 1. Xerrades de motivació a empreses, congressos i esdeveniments, cursos de coaching i a col·lectius en risc d’exclusió social, entre d’altres.
 2. Xerrades de formació a cicles formatius, universitats, clubs esportius i a cursos específics per a futurs professionals de magisteri, educació social, treball social, periodisme, INEF, esportistes, entrenadors, etc.
 3. Xerrades educatives a escoles, instituts, clubs esportius, cicles formatius, centres d’educació especial, centres d’educació compartida, etc.

Els temes principals que tracto són els següents:

 1. La persecució dels somnis.
 2. Fer front a les nostres pors.
 3. Gestió d’emocions negatives.
 4. La importància de la imaginació.
 5. Trencar prejudicis i acceptació de la diversitat.
 6. Sensibilització i normalització de les persones amb discapacitat a la societat.

A petició dels centres i de les empreses puc fer més èmfasi en els aspectes que es desitgin.


Les xerrades sempre són des d’un punt de vista positiu, espontani i mai dubto de fer bromes sobre mi mateix per trencar el gel i perquè siguin properes.

De totes maneres, la millor manera de conèixer-les no és que jo en parli, sinó que les veieu vosaltres mateixos. Així doncs, us animo que visiteu la resta d’apartats sobre xerrades on en podreu saber més detalls i on podreu veure’n fragments d’algunes d’elles. Al meu Twitter i al meu Facebook podeu trobar també comentaris dels assistents.

Per a més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi.

Joan @ MiradasDoc

You may also like...