Mitjans: Premsa

  • La Contra de La Vanguardia
  • Contraportada de El Periódico
  • Contraportada de El Periódico
  • Reportatge El Periódico
  • Notícia Diari Sport

Recull d’alguns dels articles i entrevistes que m’han fet a la premsa. Destacar-ne La Contra de La Vanguardia i la contraportada de El Periódico.

Els mitjans més rellevants on he sortit una o més vegades són:

La Vanguardia, El Periódico, Diari Sport, El Mundo Deportivo, Diari Ara, El Punt Avui, Diario Gol, Diari de Sant Cugat, TOT Sant Cugat, Diari de Sant Quirze, Diari de Sabadell, etc.

“No presupongan que mi vida es desgraciada” – La VanguardiaLa Contra: Joan Pahisa, campeón del mundo de tenis de mesa de gente baja.

Un coloso con una raqueta de pimpón - El Periódico

Un coloso con una raqueta de pimpón – El PeriódicoLas desventajas que debido a su corta estatura, la escasa longitud de sus extremidades y otros problemas derivados de su enfermedad encuentra Joan Pahisa cada vez que se dispone…

Joan Pahisa: «Hablar a la misma altura crea una empatía especial» - El Periódico

Joan Pahisa: «Hablar a la misma altura crea una empatía especial» – El PeriódicoA veces los sueños están tan arriba que parecen inalcanzables. Él siempre llega dando un rodeo.

Documental 'Glance Up' se estrena tras una campaña de micromecenazgo - El Periódico

Documental ‘Glance Up’ se estrena tras una campaña de micromecenazgo – El PeriódicoNarra la historia de Joan Pahisa, un joven que mide un metro y consigue su gran sueño, ser jugador de básquet.

Joan Pahisa, cuando la altura no es un obstáculo para jugar a basket - SPORT

Joan Pahisa, cuando la altura no es un obstáculo para jugar a basket – SPORTJoan Pahisa es un informático catalán de 27 años apasionado del deporte. Una afición que no tendría nada de extraordinario… si no fuera porque sólo mide…

Joan Pahisa muestra sus impresionantes dotes jugando a tenis de mesa - SPORT

Joan Pahisa muestra sus impresionantes dotes jugando a tenis de mesa – SPORTJoan Pahisa muestra sus impresionantes dotes jugando a tenis de mesa.

Joan Pahisa vol la medalla en els Jocs Mundials per a persones de talla baixa - El Mundo Deportivo

Joan Pahisa vol la medalla en els Jocs Mundials per a persones de talla baixa – El Mundo DeportivoLa perseverança no té límits. Així ho ha demostrat el jove palista català Joan Pahisa que, gràcies a una acció de micromecenatge, ha aconseguit el finançament necessari per…

Joan Pahisa, lliçons vitals a un metre d'alçada - Diari Ara

Joan Pahisa, lliçons vitals a un metre d’alçada – Diari AraL’exemple de l’esportista, que ha penjat el vídeo d’un entrenament de bàsquet amb Xavi Rey, serveix de motivació per a molta gent.

Herois per combatre les adversitats - Diari Ara

Herois per combatre les adversitats – Diari AraUn altre exemple meravellós d’inconformisme és el de Joan Pahisa, un català de 28 anys que juga a bàsquet tot i fer un metre d’alçada. La seva aventura ha inspirat Glance up…

El mundo del deporte muestra su cara más solidaria en Barcelona - Diario Gol

El mundo del deporte muestra su cara más solidaria en Barcelona – Diario GolLa fundación Esport Solidari Internacional recauda 12.800 euros para fines benéficos con la subasta de una pluma de Samaranch y el casco de campeón de Marc Márquez.

Joan Pahisa:

Joan Pahisa: “No m’esperava aconseguir més de 3.600 i 99 aportacions” – Diari de Sant CugatEl santcugatenc, de 27 anys participarà en els Jocs Mundials per a Persones de Talla Baixa, a Michigan, del 2 al 9 d’agost. El repte és penjar-se una medalla. La campanya de…

Joan Pahisa vol una medalla als Jocs Mundials per a Persones de Talla Baixa - TOT Sant Cugat

Joan Pahisa vol una medalla als Jocs Mundials per a Persones de Talla Baixa – TOT Sant CugatEl santcugatenc, de 27 anys, marxa aquest dijous a Michigan per participar-hi, del 2 al 10 d’agost. L’objectiu “és lluitar per una medalla en tennis de taula”, tot i que també competirà en natació, bàdminton, bàsquet i futbol.

Joan Pahisa crea l'associació Sports PTB - TOT Sant Cugat

Joan Pahisa crea l’associació Sports PTB – TOT Sant CugatL’objectiu del de Sant Cugat, que la presidirà, no és altra que el de promoure l’esport per a persones de talla baixa i l’assessorament a escoles, centres, pares i persones.

El palista Joan Pahisa podrà jugar al Mundial per a Persones de Talla Baixa

El palista Joan Pahisa podrà jugar al Mundial per a Persones de Talla Baixa – Diari de Sant QuirzeRobert Sendra / El jugador més baix de tennis taula. Així és com es defineix el palista santcugatenc Joan Pahisa, que fa un metre d’alçada, en el vídeo de promoció que ha difós a Youtube…
Joan Pahisa: “Tornar als Mundials per a Persones de Talla Baixa és una oportunitat que no puc deixar escapar” - Diari Sant Quirze

Joan Pahisa: “Tornar als Mundials per a Persones de Talla Baixa és una oportunitat que no puc deixar escapar” – Diari Sant QuirzeRobert Sendra / Trencar barreres. Fa anys que Joan Pahisa, jugador de tennis taula i informàtic d’un metre d’alçada, treballa des d’òptiques diverses perquè les discapacitats no siguin un obstacle insalvable ni per a ell ni per a altres persones.
Joan Pahisa s’endú cinc medalles dels Mundials per a Persones de Talla Baixa de Michigan - Diari Sant Quirze

Joan Pahisa s’endú cinc medalles dels Mundials per a Persones de Talla Baixa de Michigan – Diari Sant QuirzeRedacció / El palista cugatenc Joan Pahisa, jugador del Club de Tennis Taula de Sant Quirze, va completar una actuació rodona en els Jocs Mundials per a Persones de Talla Baixa que es van disputar a Michigan (Estats Units) entre el 2 i el 10 d’agost. El jugador de tennis taula no només va …

El Punt Avui - Notícia: ‘Glance up', la història d'un nan que somia jugar a bàsquet

El Punt Avui – Notícia: ‘Glance up’, la història d’un nan que somia jugar a bàsquetEl documental, dirigit per Enric Ribes i Oriol Martínez, es projecta avui en sessió única al cinema Truffaut de Girona (20.30 h) .

You may also like...