Xerrades: Esdeveniments, coaching i associacions

  • Saltant a Protagonista 2014
  • Xerrada a la presó
  • Presentació a Barcelona
  • Xerrada a Gijón
  • Foto de grup
  • Cartell TEDxGràcia

Les xerrades a esdeveniments són també de motivació i sobretot per inspirar a l’audiència a actuar de cara a perseguir els seus somnis i les seves il·lusions. Les xerrades també conviden a la reflexió personal i a la introspecció.

Conèixer-se i enfrontar-se a un mateix és vital per perseguir les teves metes.

Els temes principals que es tracten els podeu trobar a l’apartat de Visió general. La duració i el format de les xerrades és flexible i es pot pactar. Normalment oscil·la entre els 20 minuts i la hora i mitja.

Podeu veure un vídeo amb l’essència de les meves xerrades de motivació al següent enllaç: Tú decides tu camino (TEDxGràcia).

També us pot interessar un petit fragment d’una xerrada a un institut que podeu trobar a l’apartat de Xerrades: Educació.


Varietat

Els esdeveniments poden ser variats: xerrades específiques semblants a les TED, cursos de coachingcongressos sobre esport, discapacitat o altres temàtiques relacionades, jornades de sensibilització o de treball específic amb col·lectius minoritaris, entreactes a conferències, intervencions en campus esportius, xerrades per a fundacions i associacions que treballen amb grups en risc d’exclusió social, actes a festes majors, etc.


Col·laboracions

Alguns dels esdeveniments, entitats, associacions o fundacions pels que he treballat o col·laborat (en cap ordre en particular):

TEDx: TEDxGràcia, Tea & Talk, Parés & Aubia, Escola de Lideratge Social de Catalunya, Little People of America, Fundación Alpe Acondroplasia, Fundació APIP-ACAM, Espai Joäo Martí, Centre Penitenciari Can Brians 1, Sports PTB, Lleure i Esport Activa’t, Club Natació Terrassa, Protagonista 2014, etc.

Si us agradaria comptar amb mi per algun esdeveniment o xerrada o si voleu més informació al respecte, podeu contactar amb mi sense cap compromís.


Cartell TEDxGràcia

You may also like...