Sobre mi, l’esportista

Joan - Tennis Taula i Bàsquet

Des de petit he practicat tota mena d’esports. El bàsquet és el meu preferit, força irònic tot plegat, i vaig competir-hi durant tres anys a l’equip de l’escola. Després natació a nivell federat durant vuit anys i finalment tennis taula des dels divuit. Tot això ho he anat combinant amb altres pràctiques esportives com ara el bàdminton, el voleibol a l’institut o des del 2012 el pàdel.

A tennis taula és on he obtingut millors resultats. He entrenat durant dos anys al CAR de Sant Cugat, he disputat diversos campionats d’Espanya de minusvàlids, on he guanyat medalles individuals i per equips, i he representat a la selecció catalana i a l’espanyola de minusvàlids en opens internacionals. Com a resultat més destacat, he quedat campió del món de tennis taula als Mundials per Persones de Talla Baixa. Va ser l’agost de 2013 a Michigan.

També el 2013, vaig rebre el Premi al Millor Esportista de Sant Cugat pels meus resultats als mundials i per la meva trajectòria esportiva. Podeu veure’m en acció i fer un cop d’ull al meu palmarès visitant l’apartat de Tennis Taula.

Actualment segueixo jugant a lligues de tennis taula amb persones sense discapacitat i, a part de practicar altres esports de lleure, estic iniciant nous projectes, com ara l’associació Sports PTB i el projecte de maratons en handbike. No us el perdeu!