Nou repte: Maratons en Handbike

Model de Handbike

Per tal de promocionar i recollir fons per l’associació Sports PTB, m’he proposat un nou repte esportiu: ser la persona més baixa de la història en acabar una marató. Això sí, en handbike!

I no qualsevol marató, sinó la marató més emblemàtica d’Europa, la marató de Berlin.


Història

I per què maratons? I per què en handbike? Des de sempre he sentit especial atracció per les proves de llarga distància, d’atletisme, als Jocs Olímpics, i de ciclisme, en voltes com el Tour de França. Sempre he admirat els paisatges per on transcorren, la passió que s’hi respira i la sensació de córrer veloç impulsat pel teu propi esforç. Però ni córrer ni anar amb bicicleta mai han sigut el meu fort, així que sempre les havia vist molt llunyanes.

Després de tornar dels Mundials per a persones de talla baixa i de crear Sports PTB, amb el Carles, el meu entrenador i amic, estàvem buscant un nou projecte per donar a conèixer l’associació. No va ser fàcil, però quan a la conversa va sortir la paraula marató, per molt escabellat que semblés, sabia que ho havíem trobat.

Amb imaginació, gairebé tot és possible, així que d’ajuntar dos dels meus somnis que de petit veia per televisió, neix aquest nou repte de running solidari.

Marató de Nova York


Planificació

El projecte comença des de zero. Aquests són els passos que farem de cara a tenir les màximes possibilitats d’aconseguir-lo:

  1. Trobar un patrocini per poder comprar i adaptar una handbike a mida.
  2. Presa de contacte i inici dels entrenaments amb la handbike.
  3. Com a part de la preparació, està previst dur a terme un test d’esforç i de generació de lactat per ajudar a determinar el ritme idoni en proves de resistència.
  4. Molts entrenaments.
  5. Primeres curses de preparació. Curses populars de 5 km, 10km, mitges maratons i alguna marató prèvia a les grans proves, progressivament.
  6. A les curses de preparació, posar estands amb informació per donar a conèixer i recollir fons per Sports PTB.
  7. Més entrenaments.
  8. Sol·licitar la inscripció a la marató de Berlin que es celebra al setembre.
  9. Començar la marató.
  10. Arribar a la meta!

Patrocini

Les empreses, entitats o particulars interessats a patrocinar el projecte, podeu veure la repercussió mediàtica que pot aconseguir fent un cop d’ull a l’apartat de Als mitjans, on hi ha un recull dels mitjans de comunicació on he sortit a partir de la meva participació als Mundials per a persones de talla baixa.

Per a més detalls, us podeu posar en contacte amb mi. Moltes gràcies!

Carles i Joan

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *