Cròniques dels Jocs

Portada llibre Cròniques dels Jocs

Joan Pahisa Solé, febrer de 1986. Escriptor, orador i enginyer informàtic. Des del seu metre d’alçada és també un jugador de tennis taula consagrat en lligues per a gent amb i sense discapacitat. Ha entrenat al CAR de Sant Cugat i ha participat en múltiples competicions internacionals, entre les quals, els Mundials per a Persones de Talla Baixa.

Cròniques dels Jocs és un relat en primera persona de les experiències que en Joan va viure als Jocs Mundials. Deu dies que ens endinsen en un món insòlit on la majoria de gent en comptes d’alta és baixa. Intens, ple de sentit de l’humor i optimisme. Combina l’emoció de l’esport i reflexions personals que segur que no et deixaran indiferent. Mostra una altra perspectiva de part dels fets que narra el documental Glance Up.

You can buy the paperback edition in Catalan of the book from Lulu.com or Amazon.

Or the digital edition, in Catalan as well, from the buy button on the left column of the site for 2€. You have to choose the desired book format (PDF, ePub or Kindle edition). Once bought, you will receive it in a few hours by email.

Signant llibres

You may also like...