Cròniques dels Jocs

Portada llibre Cròniques dels Jocs

Joan Pahisa Solé, febrer de 1986. Escriptor, orador i enginyer informàtic. Des del seu metre d’alçada és també un jugador de tennis taula consagrat en lligues per a gent amb i sense discapacitat. Ha entrenat al CAR de Sant Cugat i ha participat en múltiples competicions internacionals, entre les quals, els Mundials per a Persones de Talla Baixa.

Cròniques dels Jocs és un relat en primera persona de les experiències que en Joan va viure als Jocs Mundials. Deu dies que ens endinsen en un món insòlit on la majoria de gent en comptes d’alta és baixa. Intens, ple de sentit de l’humor i optimisme. Combina l’emoció de l’esport i reflexions personals que segur que no et deixaran indiferent. Mostra una altra perspectiva de part dels fets que narra el documental Glance Up.

Se puede comprar en papel (libro de bolsillo en catalán) desde Lulu.com o desde Amazon.

O en formato ebook, también únicamente en catalán, desde el botón de comprar en la columna de la izquierda (2 €). Tenéis que elegir si lo queréis en PDF, ePub o formato para Kindle. Una vez comprado, lo recibiréis en unas horas por email.

Signant llibres

También te podría gustar...