Mitjans: TV

  • Joan @ TV3
  • Joan @ Cuatro
  • Joan @ Cuatro
  • Joan @ TV3
  • Joan @ TV3
  • Joan @ TV3
  • Joan @ TVE 2
  • Joan @ 8tv

Arxiu amb un recull de les meves aparicions a la televisió: des d’entrevistes generalistes, fins a telenotícies o a reportatges d’esports.

Alguns dels canals o altres mitjans audiovisuals on he sortit en una o vàries ocasions són:

TVE 1, TVE 2, TV3, 8tv, Cuatro, La Sexta, Antena 3, Telecinco, LaVanguardia.com, Esport3, Canal 33, BTV, La Xarxa, Canal Terrassa Vallès, TV Sant Cugat, BBC, National Geographic Channel, Canal+ France, etc.

Joan Pahisa - YouTube

La otra red (19/09/2014) – Cuatro‘La otra red’ cumple su segundo programa con una historia de superación de Joan Pahisa. El hashtag de la entrevista #LORjoanpahisa llegó a la quinta posición de trendings topics en España con más de 4.000 menciones. Programa completo: www.cuatro.com/laotrared/a-carta/red_2_1863255032.html

“Glance up”, un documental sobre Joan Pahisa, l’home d’un metre d’alçada – TV3 (Els Matins)Joan Pahisa és protagonista del doumental “Glance up”, produït per La Lupa, amb el suport de TV3, que està buscant finançament a través de micromecenatge.

La vida vista des d'un metre d'alçada - 8tv

La vida vista des d’un metre d’alçada – 8tv (8 al dia)Joan Pahisa, investigador informàtic, ens feia arribar via correu electrònic una carta en què explica que la seva vida està plena de contradiccions.

Joan Pahisa:

Joan Pahisa: “Los rivales no ven mi raqueta” – laSextaSe ha convertido en todo un símbolo de pelea y superación con sólo un metro de altura, Joan Pahisa es un campeón del ping pong. Tiene 27 años y se está preparando para ir al Mundial de Tenis de Mesa de personas bajas. – laSexta

Joan Pahisa, un petit gran home - Esport3

Joan Pahisa, un petit gran home – Esport3 (Capacitats)En aquest capítol de “Capacitats” Joan Pahisa és el protagonista de la seva història de superació.

Un campeón de un metro de altura - LaVanguardia.com

Un campeón de un metro de altura – LaVanguardia.comJoan Pahisa tiene 27 años y una de sus pasiones es el deporte. Practica varias disciplinas pero a la que dedica más tiempo es el tenis de mesa. Aunque su deporte…

Telenotícies migdia: Festival DOC'S - TV3 (55'')

Telenotícies migdia: Festival DOC’S – TV3 (55”)Saltar a la navegació principal Saltar a la navegació secundària Anar al contingut Instruccions d’accessibilitat a TV3 i Catalunya Ràdio

Un jugador de bàsquet que fa un metre d’alçada estrena documental - 8tv

Un jugador de bàsquet que fa un metre d’alçada estrena documental – 8tv (8 al dia)El mes de novembre els explicàvem la història de Joan Pahisa, un jugador de bàsquet amb una particularitat: fa un metre d’alçada.

Vol ser als Jocs Mundials - La Xarxa

Vol ser als Jocs Mundials – La XarxaDel 2 a l’11 d’agost se celebren a Michigan, Estats Units, els Jocs Mundials per a  persones de talla petita i en Joan Pahisa es va marcar com a objectiu ser-hi. Per…

Zona UFEC: Joan Pahisa - Esport3 - YouTube

Zona UFEC: Joan Pahisa – Esport3 – YouTubeTot i la seva discapacitat, Joan Pahisa s’ha convertit en un dels millors jugadors de tennis de taula.

Todos somos raros, todos somos únicos - TVE 2 (min 15:20)

Todos somos raros, todos somos únicos – TVE 2 (min 15:20)Todos somos raros, todos somos únicos – Programa 4, Todos somos raros, todos somos únicos online, completo y gratis en RTVE.es A la Carta.

Esportista d'un metre d'alçada amb la mirada ben alta - La Xarxa

Esportista d’un metre d’alçada amb la mirada ben alta – La XarxaFa uns mesos, Joan Pahisa va sortir a l’actualitat esportiva per recaptar fons per als Jocs Mundials per a Persones de Talla Baixa de Detroit. Ho va aconseguir i, a més,…

Contraportada :: Joan Pahisa - TV Sant Cugat - Youtube

Contraportada :: Joan Pahisa – TV Sant Cugat – YoutubeJoan Pahisa ha participat amb èxit en la modalitat de tennis taula als World Dwarf Games de Michigan.

El repte de Joan Pahisa, un jugador de tenis taula d'un metre d'alçada - TV3 (Els Matins) (min 23:25)

El repte de Joan Pahisa, un jugador de tenis taula d’un metre d’alçada – TV3 (Els Matins) (min 23:25)…en directe Joan Pahisa, un jugador de tenis taula que medeix un metre. En Joan va estar dos anys al CAR de Sant Cugat i ara s’ha marcat un nou repte: participar en els Jocs Mundials per a Persones de Talla Baixa.

Connexió Barcelona - BTV (1h 22' 15'')

Connexió Barcelona – BTV (1h 22′ 15”)L’edició migdia fa una mirada ràpida, àgil i amb ritme del que passa a la ciutat. El batec de Barcelona en mitja hora, amb connexions en directe.

Telemaratón solidario -TVE 1

Telemaratón solidario -TVE 1Joan afectado por Displasia Espondiloepifisaria Congénita, nos habla de su enfermedad que afecta al crecimiento de los huesos y los cartílagos. Practica tenis de mesa y baloncesto.

You may also like...